Zwaardere vrachten vervoeren ging nog nooit zo gemakkelijk

De palletkar werkt met het systeem van de Fixed Mover. Alleen is hier standaard een grote kooi op gebouwd. U plaatst uw lading in de kar en rijdt er daarna moeiteloos mee weg. Want vergis u niet, hoe zwaar de lading ook is, u loopt naast de kar met de afstandsbediening in de hand en slechts met een licht duwtje stuurt u de kar de juiste richting uit. Opnieuw een toestel dat het werk en uw personeel ontlast.

Makkelijk in- en uitladen én de lading blijft goed op zijn plek

Met de uitneembare stangen laadt u makkelijk uw spullen op en af de kar. Vòòr het laden neemt u aan een kant de stangen uit en plaatst die even in de voorziene opbergruimte aan de zijkant of bovenkant van de kar. Eens alles in de kar geladen, plaatst u de stangen weer op hun plaats. Zo blijft de vracht goed op de kar zitten tijdens transport.

Palletten met water overladen wordt kinderspel

Leveringen van zware palletten volgestapeld met flessen water handmatig afladen, is een tijdrovende en vooral fysiek zware inspanning. De palletkar biedt ook hier verlichting van het werk. De pallet kan namelijk in zijn geheel vanop de vrachtwagen in de palletkar geladen worden.

Heeft u interesse in onze andere mogelijkheden voor goederentransport?

Bekijk dan ons volledige gamma.