PTS is dé specialist in interne transportoplossingen

voor de medische sector en wereldwijd actief. Wij bieden oplossingen op maat specifiek volgens de noden van uw ziekenhuis.

At your service!

Audit en opmeting

Om u perfect van dienst te zijn, komen wij persoonlijk ter plaatse om de situatie samen met u ter plaatse te bekijken. We doen ook altijd een opmeting zodat we zeker met de juiste gegevens aan de slag gaan om de ideale oplossing voor u uit te werken. Contacteer ons voor een gratis audit.

Klik hier

Ontwerp en productie

Geen enkel toestel is hetzelfde. Alles wordt vakkundig bekeken en specifiek op maat van uw noden door onze eigen tekenaars ontwikkeld en vervolgens in onze eigen productie-afdeling gemaakt.

Onderhoud en herstelling

Ook het onderhoud en eventueel nodige herstellingen van uw toestel doen wij in eigen beheer. Zo houden we vinger aan de pols. Goed onderhoud is essentieel voor een duurzame werking van uw toestel. Had u graag onderhoud voorzien van uw toestellen of werkt iets niet helemaal naar behoren?

Klik hier

Onderhoudscontract

PTS biedt diverse mogelijkheden ivm een onderhoudscontract. Zo worden uw toestellen gegarandeerd perfect onderhouden en profiteert u ook van kortingen. Heeft u nog geen onderhoudscontract?

Klik hier

Practice makes perfect!

Gebruikersopleiding

Goed gebruik van uw toestellen is natuurlijk van belang voor een lange levensduur. Heeft u een nieuw toestel ontvangen en is de werking ervan u niet bekend? Dan kunt u beroep doen op onze vakmensen om opleiding ter plaatse te geven. Klik hier om een gebruikersopleiding aan te vragen.

Klik hier

Technische opleiding

Wij geven ook een basisopleiding aan uw techniekers indien u daar de voorkeur aan geeft. Onze ervaren vakmensen komen dan graag op afspraak bij u langs om uitleg te geven. Klik hier om een technische opleiding aan te vragen.

Klik hier

Certificaten

Hebben uw techniekers de basisopleiding achter de rug, dan kunt u hiervan een certificaat aanvragen. Wij maken dit document dan op op naam van de personen die de opleiding gevolgd hebben.