1
1

PTS – pionier in de ontwikkeling van de Bed Mover

PTS staat mee aan de basis van de ontwikkeling van een toestel dat het transport van bedden maximaal zou automatiseren. Op een niet-bestaande markt kwamen wij met een revolutionair idee en introduceerden in 1997 vanuit Sint-Niklaas de 1e Bed Mover in de Benelux. Centraal bij de ontwikkeling van de Bed Mover stond ergonomie en efficiëntieverbetering waardoor het ziekenhuispersoneel werd ontlast bij hun werk.

Deze basis trokken we later ook door in de ontwikkeling van onze nieuwe producten. Elke nieuwe ontwikkeling moest hetzelfde resultaat beoogen: het werk in de ziekenhuizen voor het personeel verlichten en dit op een ergonomisch verantwoorde manier zodat rug, schouder, arm en pols gespaard blijven. Zo werden wij dé specialist in interne transportoplossingen voor de medische sector. En inmiddels zijn we wereldwijd nu in 35 landen wereldwijd actief.
PTS blijft uw ideale partner voor het maken van een toestel specifiek op maat van uw ziekenhuis. Geen ander doet ons dat na!

Productie

Wij houden de ontwikkeling en de productie van onze toestellen in eigen huis. Op deze manier hebben wij al meer dan 20 jaar expertise opgebouwd en bieden wij op elke vraag een specifiek antwoord op maat.

Onderhoud

Onderhoud van gelijk welk PTS toestel is van levensbelang voor een duurzame werking. Wilt u verzekerd zijn van een goed onderhoud, vraag dan vrijblijvend de voorwaarden voor een onderhoudscontract bij ons aan op en zo blijft uw toestel in topconditie.

Klik hier

Herstelling

Onze toestellen zijn van hoogwaardige kwaliteit. Is er toch een kleine herstelling na verloop van tijd nodig, dan komen onze eigen techniekers bij u langs. Wilt u hiervoor een afspraak maken? Contacteer dan onze helpdesk.

Klik hier

Milieuprogramma

In het kader van duurzaam ondernemen heeft PTS de recyclage van toestellen in eigen beheer. In ruil voor het betalen van een milieubijdrage kunt u steeds bij ons terecht met uw oude of te vervangen toestellen. U bent er dan van verzekerd dat deze op een vakkundige manier ontmanteld worden.

PRODUCTEN

Ontdek ons volledige gamma.

SERVICE & TRAINING

Ontdek waar PTS voor staat.