Hoverjack®

De Hoverjack® werd speciaal ontwikkeld om gevallen patiënten makkelijk en veilig op te tillen. De Hoverjack bestaat uit 4 compartimenten die 1 voor 1 opgeblazen worden en zo systematisch de patiënt van de vloer “liften” tot deze op gelijke hoogte komt van het bed of de brancard. Zo legt u een gevallen patiënt met 2 medewerkers zonder fysieke belasting terug in bed.

De Hoverjack® is ook het ideale hulpmiddel om gekwetste personen uit een auto te halen of om minder mobiele of oudere mensen met de trap naar beneden te brengen thuis of in het ziekenhuis. Ook geschikt voor obese patiënten. Het is een verrolbaar systeem dat in het hele ziekenhuis inzetbaar is. Garandeert maximaal comfort voor de patiënt en minimaal risico op extra verwondingen zowel bij de patiënt als bij het personeel.

De Hoverjack® kan ook in combinatie met de Hovermatt® transfermat gebruikt worden.

Hoverluchtpomp

Compacte en krachtige pomp met roestvrij stalen behuizing. Draagbaar model geschikt voor op elk type Hovermatt®. Heel eenvoudig in gebruik. U koppelt de Hoverluchtpomp in slechts enkele seconden aan en blaast zo op een zachte manier in korte tijd de nodige lucht in de matras. En voor makkelijk transport plaatst u de Hoverluchtpomp in de praktische opbergwagen. Vraag deze mee aan wanneer u voor de Hoverluchtpomp kiest.

Zijn voordelen op een rijtje

1

Spaart de rug en vermijdt uitval bij personeel
2

Comfortabel en veilig voor de patiënt
3

Een minimum aan personeel nodig om de patiënt te liften
4

Veilig transport bij evacuatie
5

Tot 500 kg hiermee eenvoudig te verplaatsen
6

Kan ziekenhuisbreed ingezet worden
7

Gaat 10 jaar mee