De PTS Bed Mover - ons paradepaardje

Met de Multi Bed Mover begon het verhaal bij PTS. Wij zijn nog steeds trots op het feit dat wij aan de wieg stonden van het ontwikkelen van dit toestel. En door de jaren heen en in samenwerking met of door vragen van onze contacten in de ziekenhuizen hebben wij onze P4 Bed Mover steeds opnieuw heruitgevonden.

Een nooit eindigend verhaal

Het optimalisatie-proces stopt bij ons nooit. Het is een blijvende zorg om verder mee te denken met onze klanten en de nieuwste innovaties op de voet te volgen. Zo houden wij onze Bed Mover steeds “on top of the world”.

Een toestel voor universeel gebruik

De Bed Mover kan aan elk type bed, brancard of rolstoel gekoppeld worden. Het toestel is overal inzetbaar in de kamer, de afdeling en de lift. Het is de enige modulairbare bedmover ter wereld. En de ingebouwde batterij gaat minimaal een hele dag mee. Bent u klaar met werken? Dan is het tijd voor de Bed Mover om opgeladen te worden.

Bij PTS staat ergonomie altijd voorop

Met de Bed Mover is duwen en trekken aan het bed met patiënt erin voorgoed verleden tijd. U hoeft nauwelijks nog kracht uit te oefenen. Zo voorkomt u overbelasting aan de rug, schouders, armen en polsen. De besturing van de Bed Mover is ook heel eenvoudig. En met de ergonomische handgreep stuurt u het bed met de patiënt erin zonder enige moeite én zonder overbelasting aan uw pols.

Makkelijke koppeling met op maat aangepaste klauwen

De koppeling van de klauwen met het bed is heel eenvoudig en werkt echt soepel. De klauwen zijn zowel elektrisch als manueel te bedienen. En heeft u de patiënt op zijn bestemming gebracht en loopt u alleen met de Bed Mover over de gang, dan klapt u de klauwen eenvoudig op.

Koppel een step aan voor langere trajecten

De Step is ideaal voor uw langere trajecten. In 1-2-3 koppelt u de Step aan uw ziekenhuisbed. Zo hoeft u geen langere afstanden te voet af te leggen, maar rijdt u comfortabel mee. We komen graag bij u langs om de mogelijkheden bij u intern te bekijken hoe de step het werk op de vloer kan verlichten.

Heeft u interesse in onze andere varianten Bed Movers?

Dan hebben we voor u nog een uitgebreider gamma.

1000kg

kg trekkracht

8000

types bedden gekoppeld

93

% vermindering van fysieke belasting

48

km reikwijdte