Trots op onze laatste nieuwe ontwikkeling

De Step Drive “Bull” is een super robuust en kwalitatief hoogstaand toestel dat we aan een zeer scherpe prijs kunnen aanbieden. De Step Drive trekt moeiteloos uw volgeladen linnenkarren, voedselkarren, en nog veel meer.

Opstappen en wegwezen was nog nooit zo gemakkelijk

De Step Drive is echt heel eenvoudig in gebruik. Bij de ontwikkeling van dit toestel hebben we ook specifiek rekening gehouden met een lage opstaphoogte. Zo komt u met dit toestel overal, of zeggen we beter, komt u overal “onderdoor”.

De ontwikkeling van nieuwe ideeën staat bij PTS nooit stil

Zoals bij onze andere toestellen, kijken we continu om ook de Step Drive verder te optimaliseren. In onze hoofden blijven we altijd verder denken en daaruit spruiten nu al nieuwe ideeën die volop in ontwikkeling zijn.

Alle kracht gebundeld in een compact en wendbaar toestel

Door zijn compacte afmetingen van 850 x 600 mm neemt de Step Drive “Bull” weinig ruimte in. Zo rijdt u er makkelijk mee in kleine ruimtes en door zijn korte draaicirkel (360°) keert u ook in smalle ruimtes of gangen zonder probleem.

Een toestel op maat van uw specifieke wensen

Is de standaard uitvoering van de Step Drive voor u onvoldoende? Geen probleem. Wij luisteren graag naar uw wensen en maken dit toestel ook geheel op uw maat. Voor dit toestel hebben we nog een aantal opties die we graag vrijblijvend aanbieden. Onze vakmensen komen graag bij u langs om de situatie ter plekke te bekijken en ideeën uit te wisselen.

2000

kg trekkracht

12

km/u max. snelheid

360

° Drive Wendbaarheid

5

jaar garantie uitbreiding mogelijk

Heeft u interesse in onze andere mogelijkheden voor goederentransport?

Bekijk dan ons volledige gamma.