Revolutionair Air Transfer System

Met dit revolutionair Hovermatt® Air Transfer System “zweven” matras met patiënt als het ware zodat verzorgers veilig een patiënt kunnen transfereren zonder tillen of grote inspanningen. En de patiënt ligt veilig en comfortabel. Dit systeem kan ziekenhuisbreed ingezet worden en zorgt meteen ook voor een beter imago van uw ziekenhuis. Bovendien hoeft u met het Hovermatt® Air Transfer System geen dure wijzigingen aan de infrastructuur van uw ziekenhuis te doen.

Verhoogt uw standaard van zorg en gebruik

Het Hovermatt® systeem is speciaal ontwikkeld om het “handelen” van patiënten makkelijker en comfortabeler te maken. Makkelijker voor het personeel op de werkvloer want zij hebben geen extra belasting of overbelasting meer bij het transfereren van een patiënt. Comfortabel voor de patiënt zelf omdat deze zacht én op een veilige manier getransfereerd wordt. Ook voor het transfereren van obese patiënten is het Hovermatt® systeem uitermate geschikt.

Hovermatt® transfermat

De ideale keuze voor het lateraal transfereren van patiënten en het herpositioneren van patiënten. Door lucht in de HoverMatt® Transfermat te pompen, wordt het matras omgevormd tot een luchtkussen. Op deze manier transfereert u eenvoudig en zonder kracht de patiënt bijvoorbeeld van brancard naar bed. De patiënt ligt veilig in een stabiele positie en loopt geen kans op extra verwondingen.

Hoverluchtpomp

Compacte en krachtige pomp met roestvrij stalen behuizing. Draagbaar model geschikt voor op elk type Hovermatt®. Heel eenvoudig in gebruik. U koppelt de Hoverluchtpomp in slechts enkele seconden aan en blaast zo op een zachte manier in korte tijd de nodige lucht in de matras. En voor makkelijk transport plaatst u de Hoverluchtpomp in de praktische opbergwagen. Vraag deze mee aan wanneer u voor de Hoverluchtpomp kiest.

Zijn voordelen op een rijtje

1

Spaart de rug en vermijdt uitval bij personeel
2

Comfortabel voor de patiënt
3

Verplaatst gewicht tot 500 kg
4

Kan ziekenhuisbreed ingezet worden
5

Betaalbaar en flexibel systeem
6

Snel transfereren in een aantal seconden
7

Gaat tot 10 jaar mee