Onderhoud en reinigen van bedden op een ergonomische manier

Telkens wanneer een patiënt uit het ziekenhuis wordt ontslagen, moet het ziekenhuisbed gereinigd en verschoond worden. En het reinigen van het bed houdt niet op bij de bovenkant alleen. Het is een belastend karwei om het bed ook aan de onderkant hygiënisch schoon te maken. In sommige gevallen is het bed ook aan een onderhoudsbeurt toe of een kleine herstelling.
In beide gevallen biedt een bedkantelaar uitkomst om het werk te verlichten.

Meer dan zomaar een bedkantelaar

De bedkantelaar is verkrijgbaar in verschillende types die het bed moeiteloos geleidelijk tot 90° of 200° kantelen. Zo kantelt u zonder moeite het ziekenhuisbed, het nachtkastje of de container in de gewenste positie en kunt u overal makkelijk bij. Dit verlicht het werk aanzienlijk en u ontlast rug en armen omdat u op een ergonomische manier werkt.

De mobiele bedkantelaar – 90°

De mobiele bedkantelaar is voorzien van wielen en daardoor ideaal geschikt voor het werken op diverse locaties of in kleine ruimtes. Hij kantelt moeiteloos uw ziekenhuisbed, container of nachtkastje in slechts een 15-tal seconden tot 90°. Dit toestel kan geheel op maat van uw noden aangepast worden. De standaard versie leveren wij in gelakt staal. De bedkantelaar is echter ook in inox verkrijgbaar.

De 200° bedkantelaar

De 200° bedkantelaar is ideaal geschikt voor stationair gebruik op de afdeling of in de werkplaats. Hij kantelt moeiteloos uw ziekenhuisbed, container of nachtkastje in ca. 30 seconden tot 200°. Net als de 90° mobiele bedkantelaar kan dit toestel geheel op maat van uw noden aangepast worden. De standaard versie leveren wij in gelakt staal. Deze bedkantelaar is ook in inox verkrijgbaar.

Zijn voordelen op een rijtje

1

Hoge kwaliteit
2

Eenvoudige en snelle bediening
3

Ergonomisch werken
4

Spaart de rug en vermijdt uitval
5

Onderhoudsvrij
6

Speciale adapters voor universeel gebruik
7

Ook verkrijgbaar in inox

250

Draagkracht

200

Graden kantelen

30

Sec kantelen tot 200°

5

Jaar garantie mogelijk