Multi-functioneel – de naam zegt het zelf

De Functional Mover is een compact, wendbaar en hoog kwalitatief toestel dat we aan een scherpe prijs kunnen aanbieden. U koppelt deze mover in slechts luttele seconden aan uw volgeladen linnenkarren, voedselkarren, transpallet en nog veel meer. Dit kleine kordate toestel trekt zijn lading moeiteloos vooruit.

Ook bij de functional mover staat ergonomie voorop

De besturing van de Functional Mover is echt heel eenvoudig. Ook het bedieningspaneel spreekt voor zich. En dankzij de speciaal ontwikkelde ergonomische handgreep en de beweegbare arm worden uw arm, schouder en pols nooit overbelast.

Altijd aanpasbaar aan gelijk welke lading

Dit compacte toestel kunnen we, net als alle andere toestellen, specifiek op maat van uw ziekenhuis maken. Graag kijken we met u samen wat uw personeel op de werkvloer nodig heeft om zo tot het perfecte voorstel te komen.

Waar u gaat, volgt de Functional Mover u op de voet

De Functional Mover is handig om in kleinere ruimtes te gebruiken. Dit door zijn compact formaat én de korte draaicirkel. Bovendien is het een goedkoper alternatief dan andere zwaardere toestellen. Dankzij zijn duurzame batterij laat de Functional Mover u niet in de steek.

Zijn voordelen op een rijtje

1

Universeel aan elk type kar te koppelen
2

Overal inzetbaar op hellingen en op afdeling tot in lift
3

Steeds aanpasbaar en op maat van uw ziekenhuis
4

Tot 2.000 kg trekkracht
5

Kan hellingen tot 15% aan
6

360° draaibaar
7

Uitbreiding garantie tot 5 jaar

Heeft u interesse in onze andere mogelijkheden voor goederentransport?

Bekijk dan ons volledige gamma.