Heeft u er ooit over nagedacht hoeveel tijd uw personeel verliest door gewoon heen en weer te lopen tussen verschillende diensten? Dat is niet ongebruikelijk in een grotere faciliteit. Sommigen lopen zowat de helft van hun werktijd heen en weer. Met het gebruik van een mobiele robot kan uw personeel zich focussen op hun echte kerntaken.

Focus op de toekomst met vol automatisch transport

Deze volledige autonome mobiele robot (AMR) verbetert de productiviteit in uw logistiek aanzienlijk. Hiermee verhoogt de doorvoersnelheid, worden fouten voorkomen en verbetert de traceerbaarheid van materiaal. En uw personeel kan zich dankzij het gebruik van de AMR focussen op taken waarvoor complexe menselijke vaardigheden nodig zijn.

Eenvoud en veiligheid staan voorop

Het grote pluspunt is dat deze AMR geen aanpassingen aan uw faciliteit vereist, zoals vloermagneten of navigatiebakens. Ook is het niet nodig om het pad vooraf te programmeren. Na een korte rit door uw ziekenhuis maakt de robot een aangepaste tekening van uw plattegrond en worden ophaal- en afleverpunten bepaald. De software is gemakkelijk te integreren met uw andere systemen. En het vergt slechts een minimale programmering zodat u de robot in een mum van tijd kunt gebruiken. De bediening gaat eenvoudig via een tablet. Deze AMR is ook ontworpen om zelf obstakels op zijn route te detecteren en om veilig rondom mensen te werken. Hij kiest telkens onmiddellijk een veilige vervolgroute. En met een on-board pc lokaliseert de robot zichzelf.

Op maat van uw specifieke wensen

Deze volledig autonome mobiele robot is in te zetten voor gelijk welk transport binnen uw ziekenhuis. Voor de keuken, de sterilisatie-afdeling, de linnen-afdeling, enz. De robot kan zelfs zelfstandig de lift gebruiken. Vraagt u zich af of deze AMR een aanzienlijke verbetering kan brengen binnen uw logistiek? Dan komen onze vakmensen graag bij u langs. Ze overleggen dan samen met u welk model robot het beste aansluit op uw noden en kijken welke kar op maat op de robot voorzien moet worden om volledig te voldoen aan uw wensen. De mogelijkheden zijn eindeloos.

Zijn voordelen op een rijtje:

1

Universeel aan elk type kar te koppelen
2

Volautomatisch
3

Steeds aanpasbaar en op maat van uw ziekenhuis
4

Ook geschikt voor gebruik in liften
5

Uitbreiding garantie tot 5 jaar
6

Docking station aanpasbaar voor maximaal gebruikscomfort
7

Tot 2.500kg trekkracht

Heeft u interesse in onze andere mogelijkheden voor goederentransport?

Bekijk dan ons volledige gamma.